ΠΑΡΑ-THEMA

Καμπανάκι από Νεοφυτίδη- Κυπριακές ομάδες κινδυνεύουν με εμπάργκο

Καμπανάκι από Νεοφυτίδη- Κυπριακές ομάδες κινδυνεύουν με εμπάργκο

Ο Πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. Σπύρος Νεοφυτίδης, ήταν καλεσμένος το βράδυ της Δευτέρας στην αθλητική εκπομπή της Cytavision, όπου τόνισε μεταξύ άλλων ότι δύο κυπριακές ομάδες είναι υπό διερεύνηση για το θέμα των οφειλών τους προς παίκτες και προπονητές, ενώ ενημέρωσε και για τις προειδοποιήσεις της FIFPro προς τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές…

Συγκεκριμένα, είπε ανάμεσα σε άλλα:

Για την προειδοποίηση της FIFPro: «Δεν έχει να κάνει μόνο με τη Ρουμανία, αλλά με κάποιες αποφάσεις της FIFPro για τις χώρες και τις ομάδες που δεν τηρούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις του εργατικού δικαίου και της εργατικής συνεννόησης ανάμεσα σε εργοδότες και εργαζόμενους.

Πλέον, η FIFPro θα προχωρά σε κάποιου είδους εμπάργκο, θα ενημερώνει ανά το παγκόσμιο τα μέλη-ποδοσφαιριστές της και θα βγάζει ανακοίνωση-προειδοποίηση, προκειμένου να αποφεύγουν να κάνουν συνεργασίες με τα σωματεία αυτών των χωρών.

Προηγήθηκε ήδη η ανακοίνωση για δύο ομάδες από τη Σερβία, ακολούθησε η ανακοίνωση για τις ομάδες της Ρουμανίας και αναμένεται να ακολουθήσουν και ανακοινώσεις για ομάδες άλλων χωρών».

Διαβάστε στο ThemaSports.com τις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΠ για τις Κυπριακές ομάδες

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top