Στην Γαλλία δίδεται επίδομα 3.000 ευρώ για αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου – Τι γίνεται στην Κύπρο

Στην Γαλλία δίδεται επίδομα 3.000 ευρώ για αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου – Τι γίνεται στην Κύπρο

Πολλά είναι τα εμπόδια που βρίσκουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για να μπορούν να κινούνται άνετα στους δρόμους της Κύπρου και να γίνουν ένα με την καθημερινότητα των Κύπριων πολιτών.

Του Μιχάλη Μενελάου

Σημαντική κρατική ενίσχυση και κίνητρα για την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου παραχώρησε η Γαλλία στους πολίτες της για να φτάσει να γίνει η «πρωταθλήτρια» της Ευρώπης στον αριθμό των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στην επικράτειά της. 

Στην Κύπρο όμως που βρισκόμαστε; 

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Ένταση στη Νεκρή Ζώνη - Καταγγελία ΟΥΝΦΙΚΥΠ για μη εξουσιοδοτημένη είσοδο Τ/κ προσωπικού ασφαλείας

Η Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ) καταγγέλλει, μέσω ανάρτησής της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περιστατικό μη εξουσιοδοτημένης εισόδου τουρκοκυπριακού προσωπικού ασφαλείας εντός της Νεκρής Ζώνης, στην περιοχή της Πύλας, κάνοντας λόγο για σαφή παραβίαση της εντολής της.

BEST OF TOTHEMAONLINE