Εργα αναβάθμισης στην περιοχή Μακένζι

Εργα αναβάθμισης στην περιοχή Μακένζι

Εργασίες αναβάθμισης της περιοχής Μακένζι αρχίζει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λάρνακας από την προσεχή Τρίτη.

Οπως αναφέρει ο Δήμος Λάρνακας σε ανακοίνωσή του, θα γίνει η επέκταση του χώρου στάθμευσης κατά 40 θέσεις  έναντι δαπάνης ύψους €20,000, ασφαλτόστρωση του κύριου δρόμου και δύο διαβάσεις πεζών με δαπάνη  ύψους €20,000.

Επίσης, στο εγγύς μέλλον, προγραμματίζεται επέκταση του χώρου στάθμευσης έκτασης 2,000τ.μ. προς την πλευρά του Αεροδρομίου έναντι δαπάνης  ύψους €60.000 καθώς και άλλα βελτιωτικά έργα.

Ως εκ τούτου, σημειώνεται, η αύξηση των τελών στο Χώρο Στάθμευσης κατά €0,50 δεν μπορεί να καλύψει ούτε κατά το ήμισυ το κόστος των πιο πάνω έργων.

Διευκρινίζεται, καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας, ότι οι εργαζόμενοι στους χώρους εστίασης της περιοχής Μακένζι, προσκομίζοντας τα κατάλληλα πιστοποιητικά, θα έχουν δωρεάν στάθμευση κατά τις ώρες εργασίας τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Φονική πυρκαγιά: Στα χέρια Χριστοδουλίδη οι εκθέσεις - Στη δημοσιότητα το συντομότερο

Επιδόθηκαν αργά την Παρασκευή οι εκθέσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Τμήματος Δασών, της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, σε σχέση με τις φονικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου.