ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Μαλλιά κουβάρια τα ηγετικά στελέχη στον ΔΗΣΥ

Μαλλιά κουβάρια τα ηγετικά στελέχη στον ΔΗΣΥ

Διαφωνίες, καρφιά και πολιτικά αλληλομαχαιρώματα ηγετικών στελεχών του ΔΗΣΥ κάνουν την εμφάνιση τους τις τελευταίες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης» το κόμμα έχει χωριστεί σε δυο στρατόπεδα. Τους Προεδρικούς και τους κομματικούς.

Με άλλα λόγια με όσους στηρίζουν την ενέργεια του Προέδρου της Δημοκρατίας να αναπέμψει τον νόμο για το ενωτικό δημοψήφισμα στο Ανώτατο και όσους θεωρούν ότι δεν είναι η στιγμή της «φουστανέλας».

Προσφάτως, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ και αντιπρόεδρος του κόμματος Γιώργος Γεωργίου άσκησε δημόσια κριτική στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ενέργεια του να αναπέμψει τον νόμο στο Ανώτατο όπου θα κριθεί η συνταγματικότητα του.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ήταν μια λανθασμένη πολιτική ενέργεια και έναντι του ΑΚΕΛ που ψήφισε τον νόμο για να λάβει τα συγχαρητήρια από τον Στέφανο Στεφάνου που καθόταν μαζί του στο ίδιο πάνελ.

Η τοποθέτηση αυτή του κ. Γεωργίου ενόχλησε αρκετούς συναγωνιστές του στο κόμμα που ανήκουν στην Προεδρική πτέρυγα.

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Λεμεσού, Ανδρέας Κυπριανού, όπως σημειώνει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Πολίτης» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Επειδή πρόκειται για δημόσια τοποθέτηση του αγαπητού συναδέλφου θέλω δημόσια να εκφράσω την κάθετη διαφωνία μου και να πω ότι θεωρώ απόλυτα ορθή την ενέργεια του Προέδρου της Δημοκρατίας!»

Την ίδια ώρα ο εκ των αντιπροέδρων του ΔΗΣΥ Σωτήρης Σαμψών έγραψε για το ίδιο θέμα:

 «Όσοι εξ ημών στο ΔΗ.ΣΥ, ασπάζονται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις θέσεις του ΑΚΕΛ και τις υπερασπίζονται μάλιστα δημόσια, είναι ελεύθεροι να προσχωρήσουν στο κόμμα της αριστεράς…»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μοτοσικλέτες: Πόσα κοστίζει το ΜΟΤ και που γίνεται ο έλεγχος - Το πρόστιμο και όσα πρέπει να ξέρετε

Πότε θα γίνει η φετινή Πορεία Υπερηφάνειας - Αυξήθηκαν οι επιθέσεις εναντίων των ΛΟΑΤΙ ατόμων; - Όσα αναφέρει στο «Τ» ο Πρόεδρος της Accept ΛΟΑΤΙ

Στο «μικροσκόπιο» και πάλι οι Κεντρικές Φυλακές - Βρήκαν κινητό και κόλλες με ναρκωτικά σε κελί κρατούμενου

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Θα κινήσει διαδικασίες ο Αρχιεπίσκοπος κατά συνοδικών;

Silia Kapsis: Απάντησε στον πατέρα της που είπε ότι αναγκάστηκε να φύγει από τη ζωή της - «Ξέρω την αλήθεια»



Πυρ ομαδόν κομμάτων κατά ΕΛΑΜ - Το μεταναστευτικό στη μάχη των εντυπώσεων

Πυρ ομαδόν κομμάτων κατά ΕΛΑΜ - Το μεταναστευτικό στη μάχη των εντυπώσεων

Ενώ πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές, τα κόμματα ρίχνονται με τα μούτρα στην τελική ευθεία, σε μία προσπάθεια να κερδίσουν όσες περισσότερες ψήφους, αλλά και τις εντυπώσεις. Γνωρίζοντας πολύ καλά μέσα από τις δημοσκοπήσεις τι θέλουν οι Κύπριοι ψηφοφόροι, θέτουν ως προτεραιότητα σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top