ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Την ώρα της απαγωγής το κοριτσάκι φορούσε ροζ φανελίτσα και ροζ κολάν

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Την ώρα της απαγωγής το κοριτσάκι φορούσε ροζ φανελίτσα και ροζ κολάν

Η Αστυνομία αναζητεί αυτοκίνητο μάρκας Range Rover μαύρου χρώματος το οποίο ενέχεται σε υπόθεση απαγωγής της MARIE ELENI GRIMSRUD τεσσάρων χρόνων.

Η απαγωγή έγινε έξω από νηπιαγωγείο στη Δασούπολη, γύρω στις 07:45 το πρωί της Πέμπτης (27/4).

Δύο άγνωστα πρόσωπα τα οποία φορούσαν κουκούλες στο κεφάλι, άρπαξαν το κοριτσάκι που μόλις είχε κατεβεί από το αυτοκίνητο της μητέρας και αφού μπήκαν στο πιο πάνω αυτοκίνητο τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. 


Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον αριθμό 1460, στο 112/199 ή στο 22-802231 στο ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας

Η Ευρωπαϊκή Ένωση οφείλει να κάνει περισσότερα στον τομέα της άμυνας αν θέλει να έχει ένα γεωστρατηγικό ρόλο και να ενισχύσει την γεωστρατηγική αυτονομία της, τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την άφιξή του στην άτυπη σύνοδο των 27 ηγετών των κρατών μελών στο Μέγαρο Εγκμόντ στις Βρυξέλλες, τονίζοντας πως αν και η άμυνα είναι ευθύνη των κρατών μελών, «υπάρχει κοινό ευρωπαϊκό συμφέρον» και πως θεωρεί πως σήμερα θα μπει η βάση για τα επόμενα βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE