Παράταση μέχρι 2 Μαΐου για υποβολή του εντύπου ΦΠΑ 207

Παράταση μέχρι 2 Μαΐου για υποβολή του εντύπου ΦΠΑ 207

Μέχρι την Τρίτη 2 Μαΐου 2017 παρατείνεται η προθεσμία για υποβολή του εντύπου ΦΠΑ 207 «Αίτηση για Επιστροφή ΦΠΑ και Αναλυτική Κατάσταση Στοιχείων», από πρόσωπα που υπάγονται στο ειδικό καθεστώς αγροτών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Φορολογίας, η παράταση κρίθηκε επιβεβλημένη, καθότι η 30η Απριλίου 2017, τελευταία ημερομηνία υποβολής της πιο πάνω αίτησης και η 1η Μαΐου που ακολουθεί, δεν είναι εργάσιμες ημέρες.

Τονίζεται ότι εκπρόθεσμα αιτήματα επιστροφής ΦΠΑ (μετά από τις 2 Μαΐου 2017) δεν γίνονται αποδεκτά και το δικαίωμα επιστροφής Φ.Π.Α. παύει να υφίσταται (παράγραφος 6 (3) της ΚΔΠ 83/2003).

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE