Νέες αποκαλύψεις για Survivor - Με ποιον τρόπο θα βγει ο νικητής και πόσα άτομα θα πάνε στον τελικό; VIDEO

Νέες αποκαλύψεις για Survivor - Με ποιον τρόπο θα βγει ο νικητής και πόσα άτομα θα πάνε στον τελικό; VIDEO

Άλλαξαν τα δεδομένα όσον αφορά στο νικητή του reality επιβίωσης...

Καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η πρώην παίκτρια των «Μαχητών», Ειρήνη Κολιδά, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, λόγω του τραυματισμού της στο τροχαίο!

Στη συζήτηση που είχαν οι συνεργάτες της Ελένης με την Ειρήνη, η Φωτεινή Πετρογιάννη τη ρώτησε ποιος θέλει να είναι ο νικητής του Survivor:

«Ο νικητής θέλω να είναι κάποιος από την ομάδα μου! Μαχητής να είναι, και όποιος να ‘ναι! Θα μπορούσαν ο Μάριος και ο Κώστας, νομίζω αυτοί οι δύο», είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη!

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια τη ρώτησε τι θα γίνει από δω και πέρα και πως θα γίνει ο τελικός κλπ κλπ! Τότε η Ειρήνη έκανε μια δήλωση που δεν γνώριζε κανείς: «Ο τελικός θα είναι όταν θα μείνουν οι 5 τελευταίοι νομίζω, μέχρι τότε θα αγωνίζονται», είπε η παίκτρια του Survivor!

Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Χριστοδουλίδης-Μέτσολα: Η Κύπρος να είναι λειτουργικό, προβλέψιμο και ενιαίο κράτος μέλος της ΕΕ

Χριστοδουλίδης-Μέτσολα: Η Κύπρος να είναι λειτουργικό, προβλέψιμο και ενιαίο κράτος μέλος της ΕΕ

Η Κύπρος θα συνεχίσει να είναι μέλος της ΕΕ και μετά από μια πιθανή λύση του Κυπριακού και για αυτό «πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ένα λειτουργικό, προβλέψιμο κράτος μέλος», τόνισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε στις Βρυξέλλες με την Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα.

BEST OF TOTHEMAONLINE