ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό
Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.
Καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η πρώην παίκτρια των «Μαχητών», Ειρήνη Κολιδά, η οποία αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, λόγω του τραυματισμού της στο τροχαίο!
Στη συζήτηση που είχαν οι συνεργάτες της Ελένης με την Ειρήνη, η Φωτεινή Πετρογιάννη τη ρώτησε ποιος θέλει να είναι ο νικητής του Survivor:
«Ο νικητής θέλω να είναι κάποιος από την ομάδα μου! Μαχητής να είναι, και όποιος να ‘ναι! Θα μπορούσαν ο Μάριος και ο Κώστας, νομίζω αυτοί οι δύο», είπε χαρακτηριστικά η Ειρήνη!
Στη συνέχεια η παρουσιάστρια τη ρώτησε τι θα γίνει από δω και πέρα και πως θα γίνει ο τελικός κλπ κλπ! Τότε η Ειρήνη έκανε μια δήλωση που δεν γνώριζε κανείς: «Ο τελικός θα είναι όταν θα μείνουν οι 5 τελευταίοι νομίζω, μέχρι τότε θα αγωνίζονται», είπε η παίκτρια του Survivor!
Δείτε όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




