Σκωτία: Τρία ύποπτα πακέτα στάλθηκαν σε βουλευτές και πολιτικά γραφεία

Σκωτία: Τρία ύποπτα πακέτα στάλθηκαν σε βουλευτές και πολιτικά γραφεία

Τρία «ύποπτα» δέματα στάλθηκαν σε έναν αιρετό αξιωματούχο, στα κεντρικά γραφεία ενός κόμματος και στο κτίριο ενός τοπικού συμβουλίου. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και έχουν δοθεί οδηγίες και συμβουλές στους βουλευτές και σε άλλους αξιωματούχους σε όλη τη Σκωτία.

Σύμφωνα με μία πηγή, τα δέματα περιείχαν κάποιες «ουσίες τύπου λευκής σκόνης» και η αποστολή τους συνδεόταν με τις επικείμενες πρόωρες βουλευτικές εκλογές της 8ης Ιουνίου.

Το κοινοβούλιο σημείωσε ότι συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για το θέμα και ότι έχουν δοθεί οδηγίες στους βουλευτές.

Νωρίτερα σήμερα, αστυνομικοί συνέλαβαν στο κέντρο του Λονδίνου, πολύ κοντά στο κοινοβούλιο και την Ντάουνινγκ Στριτ, έναν άνδρα οπλισμένο με μαχαίρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στην άσφαλτο - Τρίτο θανατηφόρο μέσα σε λίγες ώρες - Αναζητά μάρτυρες η Αστυνομία

Τραγωδία στην άσφαλτο - Τρίτο θανατηφόρο μέσα σε λίγες ώρες - Αναζητά μάρτυρες η Αστυνομία

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία το τρίτο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 30χρονου ποδηλάτη, διανομέα φαγητού.