Σκωτία: Τρία ύποπτα πακέτα στάλθηκαν σε βουλευτές και πολιτικά γραφεία

Σκωτία: Τρία ύποπτα πακέτα στάλθηκαν σε βουλευτές και πολιτικά γραφεία

Τρία «ύποπτα» δέματα στάλθηκαν σε έναν αιρετό αξιωματούχο, στα κεντρικά γραφεία ενός κόμματος και στο κτίριο ενός τοπικού συμβουλίου. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση και έχουν δοθεί οδηγίες και συμβουλές στους βουλευτές και σε άλλους αξιωματούχους σε όλη τη Σκωτία.

Σύμφωνα με μία πηγή, τα δέματα περιείχαν κάποιες «ουσίες τύπου λευκής σκόνης» και η αποστολή τους συνδεόταν με τις επικείμενες πρόωρες βουλευτικές εκλογές της 8ης Ιουνίου.

Το κοινοβούλιο σημείωσε ότι συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για το θέμα και ότι έχουν δοθεί οδηγίες στους βουλευτές.

Νωρίτερα σήμερα, αστυνομικοί συνέλαβαν στο κέντρο του Λονδίνου, πολύ κοντά στο κοινοβούλιο και την Ντάουνινγκ Στριτ, έναν άνδρα οπλισμένο με μαχαίρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

ΠτΔ σε Γερμανό Πρέσβη: «Θα συνεχίσουμε τον στενό συντονισμό ενόψει Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ»

Ο περαιτέρω εμπλουτισμός και η εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας Λευκωσίας-Βερολίνου σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, παραλαμβάνοντας τα διαπιστευτήρια του νέου Πρέσβη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, Δρ. Χανς-Πέτερ Γιούγκελ.