ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Μέχρι και στον Ακιντζί έφτασε η μητέρα της απαχθείσας – Έλαβε διαβεβαίωση

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Μέχρι και στον Ακιντζί έφτασε η μητέρα της απαχθείσας – Έλαβε διαβεβαίωση

Μέχρι και τον ηγέτη της Τουρκοκυπριακής κοινότητας έφτασε η μητέρα της 4χρονης που απήχθη το πρωί της Πέμπτης (27/04) έξω από νηπιαγωγείο στην Δασούπολη.

Του Φάνη Μακρίδη

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδώσαμε νωρίτερα εντός της ημέρας, η μητέρα μετά την απαγωγή της κόρης της έκανε παραστάσεις στα κατεχόμενα, με τη βοήθεια του δικηγόρου της, προκειμένου να εντοπιστεί ο πατέρας της κόρης της και ο οποίος βρίσκεται πίσω από την απαγωγή.

Νεότερες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Ελληνοκύπρια μάνα του κοριτσιού μετέβη στα κατεχόμενα και είχε επαφή ακόμα και με τον Μουσταφά Ακιντζί. Κι αυτό, σε μια προσπάθειά της να διασφαλίσει ότι θα εντοπιστεί ο πατέρας-απαγωγέας.

Με βάση πηγή του ThemaOnline ο κατοχικός ηγέτης, έδωσε διαβεβαίωση πως θα γίνουν όλα τα απαραίτητα για να αποτραπεί η έξοδος των υπαιτίων από το νησί μέσω κατεχομένων.

Βέβαια, για την ώρα, με βάση την πληροφόρηση που έχουμε δεν είναι βέβαιο κατά πόσον ο πατέρας και οι δράστες έχουν διαφύγει στο εξωτερικό ή όχι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE