ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ: Την πολυετή φυλάκιση του αποφάσισε το δικαστήριο

ΜΗΤΡΟΚΤΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΟΜΕΤΙΟΥ: Την πολυετή φυλάκιση του αποφάσισε το δικαστήριο

Σε οκταετή φυλάκιση καταδικάστηκε ο 36χρονος από τον Άγιο Δομέτιο, ο οποίος τον Νοέμβριο του 2016 σκότωσε την μητέρα του μαχαιρώνοντάς την στο λαιμό.

Ο 36χρονος κρίθηκε ένοχος στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας, ενώ απαλλάχθηκε από την κατηγορία του φόνου εκ προμελέτης.

Υπενθυμίζεται ότι το στυγερό έγκλημα σημειώθηκε στις 8 το πρωί στις 11/11/2016, όταν ο 36χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι και σκότωσε τη μητέρα του, ενώ στη συνέχεια παραδόθηκε στον Αστυνομικό σταθμό Αγίου Δομετίου όπου παραδέχτηκε την πράξη του.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.