H 16χρονη Κύπρια που είναι έτοιμη να τους «πάρει τα βρα... » στο X factor! ΦΩΤΟ

H 16χρονη Κύπρια που είναι έτοιμη να τους «πάρει τα βρα... » στο X factor! ΦΩΤΟ

Και η έκφραση δεν είναι δική μας, αλλά του Γιώργου Καπουτζίδη δια στόματος Ευαγγελίας Αραβανή.

Η παρουσιάτρια Ευαγγελία Αραβανή λίγο πριν εμφανιστεί η 16χρονη Θάλεια μας χαιρέτησε από το νησί μας και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η θεά του έρωτα και της ομορφιάς δεν μας απογοητεύει ποτέ. Κάθε χρονιά μας στέλνει τραγουδιστές που είναι έτοιμοι να μας πάρουν τα βρα… βραβεία που λέει και ο φίλος μου, ο Γιώργος Καπουτζίδης».

Η Θάλεια με άγχος και σύνεση στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή… Η μαθήτρια από την Κύπρο κατάφερε να ξεσηκώσει με την ερμηνεία της στο «Summer Time» ένα πολύ δύσκολο κομμάτι το οποίο αντιμετώπισε με το δικό της ξεχωριστό τρόπο και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Το κορίτσι παίζει βιολί, πιάνο, κιθάρα, γράφει μουσική και είναι ταγμένη στην μουσική. Εννοείται ότι έλαβε 4 θετικές απαντήσεις και πέρασε στην επόμενη φάση του X factor. 

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE