H 16χρονη Κύπρια που είναι έτοιμη να τους «πάρει τα βρα... » στο X factor! ΦΩΤΟ

H 16χρονη Κύπρια που είναι έτοιμη να τους «πάρει τα βρα... » στο X factor! ΦΩΤΟ

Και η έκφραση δεν είναι δική μας, αλλά του Γιώργου Καπουτζίδη δια στόματος Ευαγγελίας Αραβανή.

Η παρουσιάτρια Ευαγγελία Αραβανή λίγο πριν εμφανιστεί η 16χρονη Θάλεια μας χαιρέτησε από το νησί μας και όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η θεά του έρωτα και της ομορφιάς δεν μας απογοητεύει ποτέ. Κάθε χρονιά μας στέλνει τραγουδιστές που είναι έτοιμοι να μας πάρουν τα βρα… βραβεία που λέει και ο φίλος μου, ο Γιώργος Καπουτζίδης».

Η Θάλεια με άγχος και σύνεση στάθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή… Η μαθήτρια από την Κύπρο κατάφερε να ξεσηκώσει με την ερμηνεία της στο «Summer Time» ένα πολύ δύσκολο κομμάτι το οποίο αντιμετώπισε με το δικό της ξεχωριστό τρόπο και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Το κορίτσι παίζει βιολί, πιάνο, κιθάρα, γράφει μουσική και είναι ταγμένη στην μουσική. Εννοείται ότι έλαβε 4 θετικές απαντήσεις και πέρασε στην επόμενη φάση του X factor. 

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Φωτογραφία της Anastasia Kakoutsi.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE