ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Το ανατρεπτικό σενάριο διαφυγής του Νορβηγού πατέρα από την Κύπρο

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Το ανατρεπτικό σενάριο διαφυγής του Νορβηγού πατέρα από την Κύπρο

Η απαγωγή της 4χρονης Marie Eleni Grismud, μέσα από τα χέρια της μητέρας το πρωί της Πέμπτης (27/4) έξω από νηπιαγωγείο στον Στρόβολο προκαλεί συγκλονισμό στο Παγκύπριο.

Ξεκάθαρο θεωρείται ότι πίσω από την απαγωγή κρύβεται ο Νορβηγός πατέρας της Torkel Grismud.

Δημοσίευμα στην εφημερίδα «Πολίτης», κάνει αναφορά σε ένα από τα σενάρια διαφυγής του το οποίο εξετάζει η Αστυνομία.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει ο Grismud, έχει άδεια πλοήγησης ταχύπλοου σκάφους. Ως εκ τούτου είναι πολύ πιθανόν ο ίδιος να διέφυγε «μόνος» από τις θάλασσες των κατεχομένων με δικό του σκάφους και όχι αεροπορικώς από το αεροδρόμιο των κατεχομένων.

Την ίδια ώρα όπως προσθέτει το ρεπορτάζ, ο ίδιος είναι πολύ πιθανόν λόγω και της οικονομικής επιφάνειας που διαθέτει να εξασφάλισε πλαστά διαβατήρια για να μπορεί να διακινηθεί από χώρα σε χώρα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο απαγωγέας πατέρας να πλήρωσε μια γυναίκα για να παρουσιάζεται ως η μητέρα του παιδιού ώστε να αποφύγει τις υποψίες.

Επίσης σχεδόν βέβαιο θεωρείται το ενδεχόμενο ο ίδιος να έχει μεταμφιεστεί και να άλλαξε τα χαρακτηριστικά του.

Πάντως η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ενώ κλειδί στην υπόθεση μπορεί να αποδειχθούν οι τέσσερις συλληφθέντες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΑΠΑΓΩΓΗ 4ΧΡΟΝΗΣ: Στο σπίτι του ενός συλληφθέντα βρέθηκε το μαύρο Range Rover - Ανακρίθηκαν από την Αστυνομία

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE