Ρουκέτα προς Τουρκικά στρατεύματα εκτόξευσε παράρτημα του ΡΚΚ – 12 στρατιώτες νεκροί

Ρουκέτα προς Τουρκικά στρατεύματα εκτόξευσε παράρτημα του ΡΚΚ – 12 στρατιώτες νεκροί

Δώδεκα νεκροί από ρουκέτα παραρτήματος του ΡΚΚ στην Τουρκία.

Το ΗΡG, στρατιωτική οργάνωση, παράρτημα του ΡΚΚ, ανέλαβε την ευθύνη για τον θάνατο 12 Τούρκων στρατιωτών.

Οι στρατιώτες έπεσαν νεκροί από επιθέσεις της στρατιωτικής οργάνωσης στις 25 και 26 Απριλίου. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του HPG, η επίθεση σημειώθηκε στην ανατολική Τουρκία όπου με ρουκέτα έπληξαν στρατιωτικό καταυλισμό στην περιοχή Sex Cuma και στις 25 Απριλίου σκότωσαν 25 στρατιώτες. 

Στις 26 Απριλίου, ξανά με επίθεση ρουκέτας, έπληξαν στρατεύματα στην περιοχή Hizan, με απολογισμό 2 νεκρούς Τούρκους στρατιώτες. 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

BEST OF TOTHEMAONLINE