ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό – «Ξήλωσαν» πέραν των 10 ηλεκτρονικών υπολογιστών

ΛΕΜΕΣΟΣ: «Ντου» της Αστυνομίας σε υποστατικό – «Ξήλωσαν» πέραν των 10 ηλεκτρονικών υπολογιστών

Έρευνα σε υποστατικό στη Λεμεσό «αποκάλυψε» ολόκληρη επιχείρηση.

Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 11 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μέλη της Αστυνομίας διεξήγαγαν την Παρασκευή 28/4 βάσει δικαστικού εντάλματος, έρευνα σε υποστατικό στη Λεμεσό.

Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια 11 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, καθώς επίσης και μικρό χρηματικό ποσό.

Εντός του υποστατικού εντοπίστηκαν και τέσσερις θαμώνες, οι οποίοι κλήθηκαν για ανάκριση.  Η έρευνα έγινε στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφορίας, ότι το εν λόγω υποστατικό δραστηριοποιείτο στη διεξαγωγή παιγνιομηχανημάτων περιορισμένου οφέλους και παιχνιδιών (on line casino).

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

«Κλείδωσε» η ώρα της συνάντησης του ΠτΔ με τη Ντι Κάρλο

Στις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη η αναπληρώτρια ΓΓ των ΗΕ Ρόζμαρι Ντι Κάρλο. Νωρίτερα, και συγκεκριμένα στις 1030 θα δει τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE