Νεκρός 79χρονος γεωργός στην Επίδαυρο – Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Νεκρός 79χρονος γεωργός στην Επίδαυρο – Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του

Στα μαύρα ντύθηκε η Δήμαινα Επιδαύρου από τον χαμό 79χρονου γεωργού.

Ηλικιωμένος γεωργός τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, καταπλακώθηκε από τρακτέρ. 

Σύμφωνα με τον ελλαδικό Τύπο, το περιστατικό συνέβη στην Δήμαινα Επιδαύρου όταν ο 73χρονος άνδρας εκτελούσε αγροτικές εργασίες.

Σε κάποια στιγμή το τρακτέρ του ανατράπηκε για άγνωστο λόγο.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική, προκειμένου να απεγκλωβίσει τον 73χρονο και όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια, είχε χάσει την ζωή του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης - Ερχιουρμάν: Η συνάντηση των χαμηλών προσδοκιών και το δύσκολο στοίχημα της επανεκκίνησης

Στη σκιά των χαμηλών προσδοκιών, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα του Κυπριακού, συναντώνται σήμερα στις 16:00 στη νεκρή ζώνη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν. Πρόκειται για το πρώτο ουσιαστικό τετ α τετ των δύο ανδρών, μετά την πρόσφατη παρουσία του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Κύπρο και ως εκ τούτου, η πολιτική σημασία της συνάντησης, είναι μεγαλύτερη από τα άμεσα αποτελέσματα, που σήμερα θεωρείται πιθανό να παραχθούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE