Η 22χρονη Λεμεσιανή που εντυπωσίασε στο X- Factor! Βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για τη νίκη – VIDEO

Η 22χρονη Λεμεσιανή που εντυπωσίασε στο X- Factor! Βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για τη νίκη – VIDEO

Δυναμικό το παρών των Κυπρίων για άλλη μια φορά σε ακόμη ένα talent show στην Ελλάδα.

Στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε την Παρασκευή 28/4, όπου προς το παρόν βλέπουμε τα auditions, είδαμε την Κύπρια Σούλα Ευαγγέλου από τη Λεμεσό.

Η Σούλα είναι μόλις 22 ετών και είναι μητέρα ενός μικρού παιδιού, το οποίο μεγαλώνει μόνη της.

Η 22χρονη λοιπόν, από τη Λεμεσό, προσπάθησε να κερδίσει μια θέση στην επόμενη φάση του παιχνιδιού με το τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου, Δίπλα σε εσένα.

Χαρακτηριστικά τα σχόλια των κριτών μετά το τέλος της ερμηνείας της Σούλας, όπου την χάρηκαν πραγματικά! 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE