ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Ερτογάν «έκοψε» τη Βικιπαίδεια στην Τουρκία

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ο Ερτογάν «έκοψε» τη Βικιπαίδεια στην Τουρκία

Από τις 8.00 το πρωί διακόπηκε η πρόσβαση στη Βικιπαίδεια από την Τουρκία, προκαλώντας σάλο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, έχουν ληφθεί ‘διοικητικά μέτρα’  με βάση τον Κανόνα Τεχνολογίας και Επικοινωνίας, χωρίς να χρειάζεται καν δικαστική απόφαση. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εδώ και αρκετό καιρό υπήρχε αλληλογραφία με τη Βικιπαίδεια στην οποία έγιναν προειδοποιήσεις για άρθρα που αφορούσαν την τρομοκρατία και άρθρα που έδειχναν την Τουρκία να συνεργάζεται με τρομοκρατία, χωρίς να υπάρχει απάντηση.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE