ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ : Ψάρευαν πελάτες οι δυο κοπέλες – Επέμεναν...αλλά έκαναν το λάθος

ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ : Ψάρευαν πελάτες οι δυο κοπέλες – Επέμεναν...αλλά έκαναν το λάθος

Στην αυτόφωρη σύλληψη δύο γυναικών, προχώρησαν το βράδυ της Παρασκευής 28/04 μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίμονης αναζήτησης πελατών για ανήθικους σκοπούς.

Οι δύο συλλήψεις διενεργήθηκαν στο πλαίσιο επιχείρησης, που έστησε ο ΟΠΕ σε συγκεκριμένο δρόμο στη Λευκωσία, ο οποίος είχε τεθεί υπό παρακολούθηση.

Γύρω στις 10μ.μ., εντοπίστηκαν δύο γυναίκες να επιδίδονται φορτικά και επίμονα σε άγρα πελατών με σκοπό την πορνεία και στη συνέχεια να επιβιβάζονται σε δύο αυτοκίνητα.

Τα δύο οχήματα ανακόπηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE