Απίστευτο: Απείλησε με όπλο την κομμώτρια επειδή αργούσε να κουρέψει τον γιο της

Απίστευτο: Απείλησε με όπλο την κομμώτρια επειδή αργούσε να κουρέψει τον γιο της

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στις 14 Απριλίου στο Οχάιο Σίτι και καταγράφηκε σε κάμερα ασφαλείας.

Στιγμές τρόμου έζησε μια κομμώτρια στο Κλίβελαντ όταν είδε τη μητέρα ενός αγοριού 7 ετών να την απειλεί με όπλο επειδή, όπως την κατηγόρησε, αργούσε να τελειώσει το κούρεμα.

Στο βίντεο φαίνεται η αφροαμερικανή γυναίκα να βγάζει από την τσάντα της ένα όπλο και να το κουνάει απειλητικά προς την κομμώτρια.

Σύμφωνα με συναδέλφους της κομμώτριας η γυναίκα, που είχε παραπονεθεί και νωρίτερα για την καθυστέρηση, είπε βγάζοντας το όπλο: έχω δύο γεμιστήριες και θα σου ρίξω.

Ευτυχώς ένας άνδρας κομμωτής που ήταν μπροστά στο συμβάν παρενέβη και κατάφερε να ηρεμήσει τη γυναίκα πριν να κλιμακωθεί περαιτέρω η ένταση και υπάρξει κάποιο ατύχημα.

Τελικά η γυναίκα έφυγε από το κομμωτήριο μαζί με τα δύο παιδία της χωρίς να συμβεί το παραμικρό και πλέον η αστυνομία αναζητά την ταυτότητά της.

 

Από Πρώτο ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE