Survivor: Τρελά ερωτευμένος με 22χρονη ο Γιώργος Χρανιώτης! Δείτε για πρώτη φορά την όμορφη σύντροφό του

Survivor: Τρελά ερωτευμένος με 22χρονη ο Γιώργος Χρανιώτης! Δείτε για πρώτη φορά την όμορφη σύντροφό του

Ο Γιώργος Χρανιώτης μπορεί να είναι καταξιωμένος ηθοποιός με πορεία χρόνων στη σόουμπιζ ωστόσο, δεν γνωρίζουμε σχεδόν τίποτα για την προσωπική του ζωή.

Διαβάστε επίσης: Ειρήνη Κολιδά: Η αποκάλυψη για το σεξ που μας ξάφνιασε! 

Έχει επιλέξει να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις σχέσεις του. Ο 44χρονος ηθοποιός όταν έφυγε για το survivor άφησε πίσω μια όμορφη σύντροφο που την περνάει 22 χρόνια

Ο ηθοποιός ταξιδεύοντας για τον Άγιο Δομίνικο, εκτός από την οικογένεια του άφησε πίσω και την σύντροφο του. Μάλιστα, η Γεωργία σε ένα από τα έπαθλα επικοινωνίας στο παιχνίδι επιβίωσης έστειλε γράμμα στον Γιώργο, χωρίς όμως ο ίδιος να αποκαλύπτει ποια είναι.

gramma

Το όνομα της είναι Γεωργία Αβασκαντήρα, είναι 22χρονών και είναι χορεύτρια. Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και οι δύο τους γνωρίστηκαν το περασμένο καλοκαίρι στην Τήνο μέσω γνωστών. Παρακάτω θα δείτε μια κοινή τους φωτογραφία από σπάνια δημόσια έξοδο.

xraniwtis

Image result for Γεωργία Αβασκαντήρα

Image result for Γεωργία Αβασκαντήρα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

ΕΔΕΚ: Εκλογές με φόντο την εσωστρέφεια - Η κάλπη της 5ης Σεπτεμβρίου και η μάχη για την επόμενη μέρα

Η ώρα της κάλπης πλησιάζει για την ΕΔΕΚ, με τα μέλη του κόμματος να καλούνται στις 5 Σεπτεμβρίου να επιλέξουν τον νέο Πρόεδρο, σε μια εκλογική αναμέτρηση που διεξάγεται στη σκιά μιας παρατεταμένης εσωστρέφειας και έντονης δημόσιας αντιπαράθεσης, για την ίδια την εκλογική διαδικασία.