ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ: Πυρκαγιά παραλίγο να επεκταθεί σε όλη την περιοχή

ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ: Πυρκαγιά παραλίγο να επεκταθεί σε όλη την περιοχή

Η ώρα 13:59 λήφθηκε κλήση για βοήθεια σε πυρκαγιά περιοχή ευθύνης του Τμήματος Δασών παρά την κτηνοτροφική περιοχή Καλού Χωριού- Κλήρου.

Ανταποκρίθηκε για βοήθεια ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας και ο Αγροτικός Σταθμός Παλαιχωρίου με σύνολο 3 οχήματα.

Στην πυρκαγιά εργάστηκαν εκτός  από οχήματα και προσωπικό του Τμήματος Δασών και Φορητές Πυροσβεστικές Μονάδες από τα Κοινοτικά Συμβούλια, Καλού Χωριού, Κλήρου, Μιτσερού, Αγίου Επιφάνειου.

Κάηκε συνολική έκταση 3 εκτάρια από άγρια βλάστηση και αριθμό ελαιόδεντρων και λεμονόδεντρων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE