Ιδιοκτήτρια περιπτέρου στη Χίο πουλούσε χασίς στους μετανάστες

Ιδιοκτήτρια περιπτέρου στη Χίο πουλούσε χασίς στους μετανάστες

Συνελήφθησαν άλλα δύο άτομα

Ιδιοκτήτρια περιπτέρου στην κεντρική πλατεία της Χίου, 32 ετών, συνελήφθη κατηγορούμενη για πώληση σε πρόσφυγες - μετανάστες από το περίπτερο της τσιγάρων με χασίς.

Το κουβάρι της όλης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν στελέχη της υπηρεσίας Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου, έστειλαν το Σάββατο το βράδυ πρόσφυγες με προσημειωμένα χαρτονομίσματα να κάνουν τους πελάτες και να αγοράσουν χασίς.

Στην έρευνα που ακολούθησε της αγοραπωλησίας στο περίπτερο, εκτός από τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα βρέθηκαν ακόμα τέσσερα τσιγάρα με χασίς έτοιμα προς πώληση.
 
Λίγες ώρες μετά στελέχη του Λιμενικού Σώματος προχώρησαν στη σύλληψη ενός ακόμα ατόμου που κατηγορείται πως ήταν ο προμηθευτής του περιπτέρου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως συνελήφθη και τρίτο άτομο που φέρεται να είναι ο «χονδρέμπορος» προμηθευτής της περιοχής. Στην κατοχή του, οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε μεγάλη ποσότητα χασίς.

Από ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Στο επίκεντρο ο Χριστοδουλίδης στην Αθήνα: Οι επαφές και τα μηνύματα με φόντο τις εξελίξεις

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων ανέδειξε τη διαχρονική ενότητα του Ελληνισμού, δήλωσε την Παρασκευή ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, προσθέτοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί στο 16ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και θα συμμετάσχει στο The Europe Gulf Forum.

BEST OF TOTHEMAONLINE