Επιβάτες έσπασαν χέρια και πλευρά από αναταράξεις σε πτήση της Aeroflot

Επιβάτες έσπασαν χέρια και πλευρά από αναταράξεις σε πτήση της Aeroflot

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν οι επιβάτες πτήσης της Aeroflot από τη Μόσχα με προορισμό την Μπανγκόνγκ, καθώς αντιμετώπισαν ισχυρές αναταράξεις σε ύψος 30.000 ποδών, με αποτέλεσμα αρκετοί από αυτούς να τραυματιστούν σοβαρά.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ, μία ώρα πριν φτάσει στον προορισμό του, το αεροπλάνο έπεσε σε κενά αέρος, με αποτέλεσμα οι αναταράξεις να είναι αρκετά έντονες.

Οι επιβάτες ήταν απροετοίμαστοι για κάτι τέτοιο και ακόμα και όσοι κάθονταν και δεν φορούσαν ζώνη εκτοξεύθηκαν από τα καθίσματά τους.

Σύμφωνα με την πρεσβεία της Ρωσίας στην Ταϋλάνδη 19 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά, χέρια, πόδια, ενώ δύο από αυτούς υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση.

Μωρά επίσης βρέθηκαν στο διάδρομο, αρκετοί εξαιτίας των χτυπημάτων έχασαν τις αισθήσεις τους, ενώ οι αεροσυνοδοί προσπαθούσαν μάταια να τους ηρεμήσουν. 

*φώτο αρχείου

Από Star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Ερσίν Τατάρ: Οχι σε επίσημες διαπραγματεύσεις χωρίς αναγνώριση κυριαρχικής ισότητας

Δεν θα εισέλθουμε σε καμία επίσημη διαδικασία διαπραγμάτευσης "χωρίς να αναγνωριστεί η κυριαρχική ισότητα και το ισότιμο διεθνές καθεστώς των Τουρκοκυπρίων" δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ κατά την επιστροφή του στα κατεχόμενα από την Νέα Υόρκη.