Βγήκε άσπρος καπνός στις συναντήσεις Ελλάδας - θεσμών

Βγήκε άσπρος καπνός στις συναντήσεις Ελλάδας - θεσμών

Για άσπρο καπνό στις συναντήσεις των ελληνικών αρχών με τους δανειστές μίλησε ο Έλληνας Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, μετά την ολοκλήρωση της κυβερνητικής ομάδας με τους επικεφαλής των θεσμών.

«Υπάρχει άσπρος καπνός, ολοκληρώθηκε η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσακαλώτος μετά τη συνάντηση που ολοκληρώθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα. Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ μετά αυτή την εξέλιξη αναμένονται επίσημες δηλώσεις.

Οι συναντήσεις των θεσμών με την κυβερνητική ομάδα είχε αρχίσει στις 15:00 χθες και σύμφωνα με Έλληνα αξιωματούχο συζητήθηκαν όλα τα ζητήματα όπου υπήρχαν διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών.

Στόχος είναι η ολοκλήρωση των συζητήσεων για την αξιολόγηση μέχρι το Eurogroup που είναι ορισμένο για τις 22 Μαΐου, οπότε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές αναμένεται να συζητηθούν τα μέτρα για το ελληνικό χρέος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία καταπατά τον Καταστατικό Χάρτη των ΗΕ, το να διεκδικεί με υποψηφιότητα της τη θέση του ΓΓ των ΗΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.