ΠΡΟΣΟΧΗ- ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστές μέχρι 7/5 οι δύο λωρίδες με κατεύθυνση τα φώτα Γαβριηλίδη

ΠΡΟΣΟΧΗ- ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κλειστές μέχρι 7/5 οι δύο λωρίδες με κατεύθυνση τα φώτα Γαβριηλίδη

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων πληροφορεί το κοινό ότι οι δύο λωρίδες με κατεύθυνση προς τα φώτα τροχαίας Γαβριηλίδη στο τμήμα της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού (πρώην Σανταρόζα) στην Λευκωσία, μεταξύ της Λεωφόρου Μακαρίου (Αστυνομικός Σταθμός Λυκαβηττού) και της οδού Γερασίμου Μαρκορά, θα παραμείνουν κλειστές για την κυκλοφορία μέχρι και την Κυριακή, 7 Μαΐου, στις 8 π.μ..

Σε ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι λωρίδες κυκλοφορίας θα παραμείνουν κλειστές για λόγους ασφάλειας λόγω της κατεδάφισης ιδιωτικής πολυκατοικίας στην περιοχή. Η πιθανή πτώση υπολειμμάτων από τις κατεδαφίσεις θα έθετε σε κίνδυνο πεζούς και διερχόμενα οχήματα και ως εκ τούτου, η απόφαση κρίθηκε επιβεβλημένη.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την ταλαιπωρία και παρακαλεί το κοινό να ακολουθεί τις υποδείξεις των πινακίδων τροχαίας και τις παρακάμψεις που έχουν καθοριστεί.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έδωσε ακόμη κατάθεση στις Αρχές ο Μακάριος Δρουσιώτης - «Η Αστυνομία περιμένει στοιχεία»

Δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση ο Μακάριος Δρουσιώτης, αναφορικά με τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες που διατύπωσε μέσω δημόσιων αναρτήσεων, σύμφωνα με την Αστυνομία. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Δύναμης, Βύρωνας Βύρωνος, «η Αστυνομία αναμένει από τον Μακάριο Δρουσιώτη να προσέλθει το συντομότερο για κατάθεση και να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του».