ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν από το παράθυρο του υπνοδωματίου οι διαρρήκτες - Χιλιάδες ευρώ η λεία τους

ΠΑΦΟΣ: Μπήκαν από το παράθυρο του υπνοδωματίου οι διαρρήκτες - Χιλιάδες ευρώ η λεία τους

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής χρυσαφικών από οικία στην κοινότητα της Τάλας διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην κοινότητα της Τάλας μετά από καταγγελία για διάρρηξη και κλοπή κατοικίας.

Βρετανός, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, κατήγγειλε ότι άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του ενώ απουσίαζε απ’ αυτήν και απέσπασαν διάφορα χρυσαφικά η αξία των οποίων υπολογίζεται στα 2.370 ευρώ .

Από τις περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν διαφάνηκε ότι οι δράστες εισήλθαν στην οικία παραβιάζοντας ένα από τα παράθυρα του υπνοδωματίου.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE