ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ: Το έθιμο με μαχαίρι εξελίχθηκε σε ατύχημα – Στο νοσοκομείο 13χρονη

ΠΑΛΛΟΥΡΙΩΤΙΣΣΑ: Το έθιμο με μαχαίρι εξελίχθηκε σε ατύχημα – Στο νοσοκομείο 13χρονη

Ένα έθιμο της εφηβείας έμελλε να την στείλει στο τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Ο λόγος για 13χρονη μαθήτρια του Γυμνασίου Παλλουριώτισσας, η οποία τραυματίστηκε στο χέρι το πρωί της Τρίτης (02/05) και κατέληξε στο δημόσιο νοσηλευτήριο.

Ο λόγος του τραυματισμού της έχει να κάνει με ένα έθιμο των μαθητών. Η 13χρονη μαζί με 12χρονη χάραζαν με μαχαίρι η μια στην άλλη αρχικά ονομάτων.

Σε κάποια στιγμή το μαχαίρι ξέφυγε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η πρώτη και να χρειαστεί η μεταφορά της στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνει συρραφή του τραύματός της.

Την καταγγελία έκανε ο πατέρας της παθούσας στην Αστυνομία.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Η νέα Βουλή πιάνει δουλειά με γεμάτη ατζέντα – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις και οι εκκρεμότητες

Με μια απαιτητική νομοθετική ατζέντα βρίσκεται αντιμέτωπη η νέα Βουλή από Σεπτέμβριο. Στο τραπέζι βρίσκονται ήδη σημαντικά νομοσχέδια και προτάσεις νόμου που κατατέθηκαν μετά τις εκλογές του Μαΐου, ενώ παράλληλα το νέο Κοινοβούλιο έχει να διαχειριστεί μια σειρά από σημαντικές εκκρεμότητες που μεταφέρθηκαν από την προηγούμενη περίοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE