«Κράζουν» τον Μάριο Πρίαμο επώνυμοι και ανώνυμοι! «Αλαζόνας και ρατσιστής» VIDEO
02.05.2017 - 15:57
Το γεγονός ότι σχολιάζει τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας αρνητικά δεν αρέσει στον κόσμο...
Κοινώς «έκραξαν» τον Μάριο Πρίαμο, η Φαίη Σκορδά και η παρέα της το πρωί της Δευτέρας και ο λόγος που τα άκουσε ο παίκτης του survivor ήταν επειδή στο επεισόδιο της Κυριακής το έπαιζε αρχηγός κρατώντας ψηλά τον αμανέ.
Στην αρχή ο Κώστας Τσουρός ανέφερε πως ο Μάριος Πρίαμος έδειξε μία αλαζονεία στα αθλήματα και σχολίαζε αρνητικά, ενώ μετά τον λόγο πήρε η Σάσα Σταμάτη που χαρακτήρισε το παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης αλαζόνα και μισογύνη.
Όσο για την Φαίη; Συμφώνησε απολύτως μαζί τους.
Ωστόσο αρνητική άποψη για τον Μάριο δεν έχει μόνο η εκπομπή «Πρωινό» αλλά και πολλοί χρήστες των social media, οι οποίοι μέσα από tweets που έκαναν άφησαν να εννοηθεί πως ο παίκτης τότε που νοσηλεύονταν είχε μάθει πως είναι φαβορί και την ψώνισε.
Πιο κοντά από ποτέ φαίνεται να βρίσκεται ένα αποφασιστικό πλήγμα των ΗΠΑ κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν, με στόχο την πλήρη αποδυνάμωση του ιρανικού καθεστώτος.