Αυτή είναι η πανέμορφη σύντροφος ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτή είναι η πανέμορφη σύντροφος ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ομορφαίνει τις κερκίδες του Τσιρείου Σταδίου όταν βρίσκεται στην εξέδρα για να υποστηρίξει τον σύντροφό της με τον οποίο όπως δείχνουν οι προσωπικές τους στιγμές που μοιράζονται είναι πολύ ερωτευμένοι.

Ο λόγος για την Ροξάνα Μιτρέα, σύζυγο του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Μπογκτάν Μιτρέα που τους τελευταίους μήνες βρίσκεται με τον σύντροφό της στο νησί μας και είναι η πιο φανατική του «θαυμάστρια».

Η Ροξάνα είναι μια πολύ όμορφη και εντυπωσιακή νεαρή κοπέλα η οποία καταφέρνει πάντα να κλέβει τις εντυπώσεις. Όπως φαίνεται και ατπο τις φωτογραφίες που ανέβαζει με τον αμυντικό της ΑΕΛ, της αρέσουν πολύ τα ταξίδια.

Το ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία 4 χρόνια, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον περασμένο Ιούλιο.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Image may contain: 6 people

Image may contain: 2 people, people smiling, wedding

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πούτιν – Νετανιάχου: Ο λόγος που φοβούνται την ειρήνη και τι παιχνίδι παίζουν στον Τραμπ

Πούτιν – Νετανιάχου: Ο λόγος που φοβούνται την ειρήνη και τι παιχνίδι παίζουν στον Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ, πριν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ για δεύτερη φορά είχε καυχηθεί ότι μπορεί να «επιλύσει τον πόλεμο σε 24 ώρες». Και αυτόν (τον πόλεμο) που μαίνεται στην Ουκρανία από τον Φεβρουάριο του 2022 και αυτόν στη Γάζα που ξεκίνησε για πολλοστή φορά τον Οκτώβριο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE