Γεν. Εισαγγελέας: Αν κάποιος απώλεσε τη σοβαρότητα του δεν είναι οι ανεξάρτητοι θεσμοί, αλλά ο Χάρης Γεωργιάδης

Γεν. Εισαγγελέας: Αν κάποιος απώλεσε τη σοβαρότητα του δεν είναι οι ανεξάρτητοι θεσμοί, αλλά ο Χάρης Γεωργιάδης

Αν κάποιος έχει απολέσει τη σοβαρότητα του, αυτοί δεν είναι οι ανεξάρτητοι θεσμοί της Δημοκρατίας, οι οποίοι προσπαθούν να διορθώσουν κακώς έχοντα, αλλά ο ίδιος ο Υπουργός Οικονομικών, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, με αφορμή δήλωση που φέρεται να έκανε το πρωί της Τρίτης 2/5 ο Χάρης Γεωργιάδης στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ.

Ο κ. Κληρίδης αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του ότι σε σημερινές δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ σχετικά με το θέμα των πειθαρχικών ευθυνών δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι κατέχουν ή κατείχαν κομματικά αξιώματα, "ο Υπουργός Οικονομικών ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι αν είμαστε σοβαρό κράτος και ήταν σοβαροί οι θεσμοί, θα ήταν διαφορετική η αντιμετώπιση του θέματος».

«Λυπούμαι να παρατηρήσω, αν κάποιος έχει απολέσει την σοβαρότητα του, αυτοί δεν είναι οι ανεξάρτητοι θεσμοί της Δημοκρατίας, οι οποίοι προσπαθούν να διορθώσουν κακώς έχοντα, αλλά ο ίδιος ο Υπουργός ο οποίος τους αμφισβητεί  επιχειρώντας να διαιωνίσει αυτά τα οποία γίνονταν ανεκτά για δεκαετίες», καταλήγει ο Γενικός Εισαγγελέας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εν αναμονή του διορισμού της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ- Χαμηλές προσδοκίες για τα ΜΟΕ που αποφασίστηκαν στη Γενεύη

Κυπριακό: Εν αναμονή του διορισμού της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ- Χαμηλές προσδοκίες για τα ΜΟΕ που αποφασίστηκαν στη Γενεύη

Την Τετάρτη 2 Απριλίου αναμένεται με ενδιαφέρον εάν θα υπάρξει κάποιο αποτελέσματα από την πρώτη συνάντηση που θα έχει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης με τον Ερσίν Τατάρ και εκεί θα διαφανούν οι προθέσεις της τ/κ πλευράς, σε όλα όσα έχουν συμφωνηθεί, κατά την άτυπη πενταμερή διάσκεψη, της Γενεύης.

BEST OF TOTHEMAONLINE