ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεν. Εισαγγελέας: Αν κάποιος απώλεσε τη σοβαρότητα του δεν είναι οι ανεξάρτητοι θεσμοί, αλλά ο Χάρης Γεωργιάδης

Γεν. Εισαγγελέας: Αν κάποιος απώλεσε τη σοβαρότητα του δεν είναι οι ανεξάρτητοι θεσμοί, αλλά ο Χάρης Γεωργιάδης

Αν κάποιος έχει απολέσει τη σοβαρότητα του, αυτοί δεν είναι οι ανεξάρτητοι θεσμοί της Δημοκρατίας, οι οποίοι προσπαθούν να διορθώσουν κακώς έχοντα, αλλά ο ίδιος ο Υπουργός Οικονομικών, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης, με αφορμή δήλωση που φέρεται να έκανε το πρωί της Τρίτης 2/5 ο Χάρης Γεωργιάδης στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ.

Ο κ. Κληρίδης αναφέρει συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του ότι σε σημερινές δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ σχετικά με το θέμα των πειθαρχικών ευθυνών δημοσίων υπαλλήλων, οι οποίοι κατέχουν ή κατείχαν κομματικά αξιώματα, "ο Υπουργός Οικονομικών ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι αν είμαστε σοβαρό κράτος και ήταν σοβαροί οι θεσμοί, θα ήταν διαφορετική η αντιμετώπιση του θέματος».

«Λυπούμαι να παρατηρήσω, αν κάποιος έχει απολέσει την σοβαρότητα του, αυτοί δεν είναι οι ανεξάρτητοι θεσμοί της Δημοκρατίας, οι οποίοι προσπαθούν να διορθώσουν κακώς έχοντα, αλλά ο ίδιος ο Υπουργός ο οποίος τους αμφισβητεί  επιχειρώντας να διαιωνίσει αυτά τα οποία γίνονταν ανεκτά για δεκαετίες», καταλήγει ο Γενικός Εισαγγελέας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Άφαντος παραμένει ο ισοβίτης - Ελεύθερος ο ένας από τους συλληφθέντες

• Οι χώρες στην ΕΕ με τα πιο υγιή χρόνια ζωής - Ποια η θέση της Κύπρου

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Το Ισραήλ αποκλείει τον Λίβανο από αέρα και θάλασσα, χτυπά κτίρια στη Βηρυτό - Χωρίς τηλεπικοινωνίες η Χεζμπολάχ - Βίντεο και φωτογραφίες

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  



Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες άντρας ηλικίας 31 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά, σε οδική σύγκρουση που συνέβη χθες το απόγευμα, στην επαρχία Λευκωσίας. Ο 31χρονος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top