ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 30χρονη με σφαίρες και κάνναβη- Είχε μαζί και το μωρό της

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη 30χρονη με σφαίρες και κάνναβη- Είχε μαζί και το μωρό της

Πέντε σφαίρες εκ των οποίων η μία αβολίδωτη και μισό γραμμάριο πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης εντοπίστηκαν την Τρίτη 2/5 στο αυτοκίνητο 30χρονης από τη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία αργά το απόγευμα στην Οδό Αγίου Σάββα στα Λειβάδια, μέλη της ΥΚΑΝ ύστερα από πληροφορία ανέκοψαν για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονη από την Ορόκλινη, η οποία είχε μαζί το μωρό της ηλικίας 12 μηνών.  
 
Στο αυτοκίνητο οι άνδρες της ΥΚΑΝ εντόπισαν μισό γραμμάριο ξηρή φυτική ύλη κάνναβης, τέσσερις σφαίρες και μία σφαίρα αβολίδωτη (άδεια, χωρίς βλήμα).
 
Η 30χρονη συνελήφθηκε και οδηγήθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ όπου ανακρινόμενη παραδέχθηκε ότι η κάνναβη ήταν για δική της χρήση. Αναφορικά με τις σφαίρες η κοπέλα ισχυρίστηκε ότι τις βρήκε κάπου στο έδαφος.
 
Η κοπέλα κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί ενώπιον Δικαστηρίου σε μεταγενέστερο στάδιο.
 
Την υπόθεση εξετάζει η ΥΚΑΝ Λάρνακας και το ΤΑΕ Λάρνακας.

 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE