ΕΛΛΑΔΑ: Δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ έξω από δημοτικό σχολείο

ΕΛΛΑΔΑ: Δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ έξω από δημοτικό σχολείο

Τέσσερις κουκουλοφόροι «γάζωσαν» πατέρα που πήγαινε το παιδί του στο σχολείο, ενώ τραυματίας είναι μία ακόμη μητέρα. Μπράβος της νύχτας το θύμα, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ενας άντρας έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς, στις 8.38, στην οδό Σαλώνων στα Γλυκά Νερά, ενώ από τα πυρά τραυματίστηκε ελαφρά  και γυναίκα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ένας άντρας την ώρα που άφηνε το παιδί του στο 2ο δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά δέχτηκε επίθεση με καλάσνικοφ από τέσσερις κουκουλοφόρους. Ο άντρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι γνωστός μπράβος της νύχτας, τραυματίστηκε θανάσιμα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. 

Η τραυματίας είναι μητέρα ενός παιδιού που πήγαινε στο ίδιο σχολείο με το παιδί του θύματος και ο τραυματισμός της είναι ελαφρύς. 

Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό. 

Από Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Κυπριακό: Σημείο καμπής στις διαπραγματεύσεις - Η πρώτη συνάντηση των Χριστοδουλίδη-Ερχουρμάν και η καθοριστική αμερικανική διάσταση

Μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδος ανοίγει για το Κυπριακό, με δύο παράλληλες εξελίξεις να αναβαθμίζουν τη διπλωματική κινητικότητα γύρω από το εθνικό ζήτημα: Την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο κατοχικό ηγέτη και την ιδιαίτερα σημαντική επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου στην Ουάσιγκτον, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάρκο Ρούμπιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE