Survivor: «Δεν θα φύγει ο Ορέστης από το παιχνίδι»

Survivor: «Δεν θα φύγει ο Ορέστης από το παιχνίδι»

«Δίνω περισσότερες πιθανότητες…».

Για την υποψηφιότητα του Ορέστη Τσανγκ προς αποχώρηση από το Survivor μίλησε ο Μάριος Ιωαννίδης, ο οποίος εξέφρασε την άποψη πως δεν θα φύγει από το παιχνίδι και δίνει περισσότερες πιθανότητες στην Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και τον Γιάννη Σπαλιάρα.

«Τον Ορέστη τον είδα αρκετά στεναχωρημένο μετά το συμβούλιο γιατί δεν περίμενε ότι θα είναι υποψήφιος. Εγώ του είχα πει ότι θα είναι, ότι ο Κώστας θα τον ψήφιζε. Πιστεύω όμως ότι ο Ορέστης δεν θα φύγει από το παιχνίδι, δεν είναι ακόμα έτοιμος να φύγει με αυτά που έχει δώσει στην ομάδα, με αυτά που κάνει και αγωνιστικά και στη διαβίωσή μας στο νησί. Δίνω περισσότερες πιθανότητες στην Ελισάβετ και στον Γιάννη προς αποχώρηση», είπε ο Μάριος Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE