Survivor: «Δεν θα φύγει ο Ορέστης από το παιχνίδι»

Survivor: «Δεν θα φύγει ο Ορέστης από το παιχνίδι»

«Δίνω περισσότερες πιθανότητες…».

Για την υποψηφιότητα του Ορέστη Τσανγκ προς αποχώρηση από το Survivor μίλησε ο Μάριος Ιωαννίδης, ο οποίος εξέφρασε την άποψη πως δεν θα φύγει από το παιχνίδι και δίνει περισσότερες πιθανότητες στην Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και τον Γιάννη Σπαλιάρα.

«Τον Ορέστη τον είδα αρκετά στεναχωρημένο μετά το συμβούλιο γιατί δεν περίμενε ότι θα είναι υποψήφιος. Εγώ του είχα πει ότι θα είναι, ότι ο Κώστας θα τον ψήφιζε. Πιστεύω όμως ότι ο Ορέστης δεν θα φύγει από το παιχνίδι, δεν είναι ακόμα έτοιμος να φύγει με αυτά που έχει δώσει στην ομάδα, με αυτά που κάνει και αγωνιστικά και στη διαβίωσή μας στο νησί. Δίνω περισσότερες πιθανότητες στην Ελισάβετ και στον Γιάννη προς αποχώρηση», είπε ο Μάριος Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

ΠτΔ για SAFE: «Πριν γίνονται δηλώσεις είναι καλά κάποιοι να μελετούν» - Θετικός για συνάντηση με Ολγκίν - Τατάρ

Αν υπάρχει και θετική ανταπόκριση από πλευράς του κ. Τατάρ για να γίνει  κοινή συνάντηση μας με την κα Ολγκίν, είμαστε εδώ για να ανταποκριθούμε είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE