Ο Μάριος Πρίαμος ξεμπροστιάζει τον Μισθοφόρο! «Μιλούσε με πολύ άσχημα λόγια για τον Αγγελόπουλο… τώρα κάνουν παρέα» VIDEO

Ο Μάριος Πρίαμος ξεμπροστιάζει τον Μισθοφόρο! «Μιλούσε με πολύ άσχημα λόγια για τον Αγγελόπουλο… τώρα κάνουν παρέα» VIDEO

Ο Τρελός Κύπριος μιλά για τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και ξεκαθαρίζει τη θέση του προς τους Διάσημους.

Ο Μάριος, ο αρχηγός της κλίκας των «Μαχητών» στοχοποιεί, δικαιολογημένα, τον μισθοφόρο, τον οποίο κατηγορεί ευθέως ότι κάνει στρατηγική στο παιχνίδι και ρίχνει γέφυρες στους «Διάσημους».

Εμείς είχαμε πει από χθες, ότι αυτό που κάνει ο μισθοφόρος λέγεται γλείψιμο. Άρα με λίγα λόγια στους «Μαχητές» ξεκαθαρίζει το τοπίο και ο Μάριος, ως αρχηγός της ομάδας, καθαρίζει όλους αυτούς που θα του σταθούν εμπόδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE