Ελλάδα: Ούρλιαζε το 10χρονο αγόρι που είδε τον πατέρα του να εκτελείται μπροστά του

Ελλάδα: Ούρλιαζε το 10χρονο αγόρι που είδε τον πατέρα του να εκτελείται μπροστά του

Άγρια δολοφονία συνέβη το πρωί της Τετάρτης 04/05, στα Γλυκά Νερά, με τους αυτόπτες μάρτυρες της δολοφονίας του 47χρονου πατέρα, που πήγε το παιδί του στο σχολείο, να συγκλονίζουν.

«Δάσκαλε βοήθα με, σκοτώνουν τον πατέρα μου», φαίνεται να ούρλιαζε το παιδί του, το οποίο πήγαινε στην τάξη του. Την ώρα της εκτέλεσης, βρισκόταν στο συμβάν μπροστά ένας δάσκαλος και το παιδί πήγε κατευθείαν σε αυτόν.

Ο ίδιος, δήλωσε: «Το παιδί έκλαιγε. Είδε έναν κουκουλοφόρο. Πρέπει να ήταν έξω από το αυτοκίνητο ο εκτελεστής. Κατέβηκε απο το αμάξι και το θύμα δεν πρόλαβε να κάνει τίποτα».

Ο Βασίλης Γρίβας, ήταν μπράβος της νύχτας και αθλητής μπόντι μπίλντερ. Όταν πήγε να αφήσει το παιδί του στο σχολείο, τέσσερις άγνωστοι με κράνη άρχισαν να τον γαζώνουν με καλάζνικοφ, μπροστά τα μάτια όλων, μπροστά στα μάτια του παιδιού του. Μάλιστα, σφάιρα εξοστρακίστηκε και χτύπησε και μια μητέρα άλλου παιδιού, ευτυχώς όχι σοβαρά.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.