Ιράν: Τουλάχιστον 90 ανθρακωρύχοι παγιδευμένοι μετά από έκρηξη σε ορυχείο

Ιράν: Τουλάχιστον 90 ανθρακωρύχοι παγιδευμένοι μετά από έκρηξη σε ορυχείο

. Έκρηξη σημειώθηκε σε ανθρακωρυχείο στα βορειοανατολικά του Ιράν, στην επαρχία Γκολεστάν, παγιδεύοντας τουλάχιστον 90 εργάτες κάτω από τα συντρίμμια, σύμφωνα με ιρανό υπουργό.

«Υπάρχουν 50 άνθρωποι παγιδευμένοι κάτω από τα συντρίμμια στο νότιο τμήμα του ορυχείου και 40 στο βόρειο», δήλωσε ο υπουργός Κολιβάντ στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Fars.

O ίδιος διευκρίνισε πως 28 ανθρακωρύχοι νοσηλεύονται χωρίς όμως να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το αν υπάρχουν νεκροί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE