ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κρατούμενος προσπάθησε να περάσει στις Κεντρικές Φυλακές κινητό βάζοντας το στον πρωκτό του! Δεν έβγαινε με τίποτα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Κρατούμενος προσπάθησε να περάσει στις Κεντρικές Φυλακές κινητό βάζοντας το στον πρωκτό του! Δεν έβγαινε με τίποτα

Η επιθυμία του 30χρονου Κύπριου να έχει κινητό τηλέφωνο πίσω από τα κάγκελα φαίνεται πως ήταν μεγάλη για αυτό και κατέφυγε στην μέθοδο που κατά καιρούς έχουν χρησιμοποιήσει και άλλοι υπόδικοι.

Ένα κινητό τηλέφωνο εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος είναι ίσως ότι καλύτερο μπορεί να έχει ένα κρατούμενος για αυτό και ο νεαρός αποφάσισε όπως…ξεπεράσει τα όρια.

Αφού μεταφέρθηκε την Τετάρτη 3/5 στο Επ. Δικαστηρίου Λεμεσού όπου εκκρεμεί εναντίον του υπόθεση με κάποιο τρόπο κατάφερε και εξασφάλισε κινητό τηλέφωνο το οποίο…έκρυψε στον πρωκτό του.

Κατά την επιστροφή του όμως στις Κεντρικές Φυλακές και μετά τον έλεγχο που του διενεργήθηκε ήχησε το μηχάνημα με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί ότι ο 30χρονος κρατούμενος είχε κρύψει τη συσκευή μέσα στον πρωκτό του, προκειμένου να περάσει από τους δεσμοφύλακες.

Έλα όμως που το κινητό είχε εισχωρήσει αρκετά βαθιά και δεν έβγαινε με αποτέλεσμα ο 30χρονος συνοδεία δεσμοφυλάκων να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσία ώστε να χειριστούν το περιστατικό το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πήρε εξιτήριο ο Μάριος Καρογιάν - Θα παραμείνει σπίτι για ξεκούραση

Τιμές καυσίμων: Μεγάλες αποκλίσεις μεταξύ των επαρχιών - Περαιτέρω αυξήσεις στον ορίζοντα - Πίνακες

Θεραπεία με το… σταγονόμετρο: Σοβαρές ελλείψεις σε καινοτόμο φάρμακο - Πότε θα είναι ξανά διαθέσιμο

Συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού - Πληροφορίες για ένα νεκρό και ένα τραυματία

Μονή Αββακούμ: Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του Νεκτάριου - Στο κελί για ακόμα 8 ημέρες

Στο Netflix η πρώτη κυπριακή ταινία - Από πότε θα είναι διαθέσιμη



Φόνος στην Ορμήδεια: Στη  δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Φόνος στην Ορμήδεια: Στη δημοσιότητα το όνομα και η φωτογραφία του 45χρονου, φερόμενου δράστη

Στη δημοσιότητα δόθηκε το όνομα του φερόμενου δράστη, για τον φόνο που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουνίου, στην Ορμήδεια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top