Πυροβολισμοί σε κολλέγιο του Τέξας – Δύο νεκροί

Πυροβολισμοί σε κολλέγιο του Τέξας – Δύο νεκροί

Δύο άτομα, μεταξύ των οποίων ο δράστης, έπεσαν νεκρά μετά από πυροβολισμούς στο North Lake College του Τέξας, στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης ήταν ένας λευκός με λευκό τζάκετ, κρατούσε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του ατόμου που έπεσε αρχικά νεκρό από τις σφαίρες του.

Νεκρός είναι και ο ίδιος. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης αυτοκτόνησε.

Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο φοιτητής Χασέεμπ Αχμέτ βρισκόταν εντός της αίθουσας διδασκαλίας, όταν άκουσε τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς.

Οι μαθητές εκκένωσαν αμέσως την αίθουσα και έσπευσαν να απομακρυνθούν από τις εγκαταστάσεις, ενώ στον προαύλιο χώρο επικράτησε πανικός.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας και έδωσαν εντολή να εκκενωθεί ο χώρος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» -  Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Νίκος Χριστοδουλίδης για υδατικό: «Το λύσαμε» - Η συνεργασία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

«Το λύσαμε» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 Κύπρου και στην Έλλη Κοτζιαμάνη, αναφερόμενος στην κρίσιμη κατάσταση του υδατικού προβλήματος που πλήττει την Κύπρο λόγω της λειψυδρίας.