Μοιάζει με ένα άψογο burger! Δεν φαντάζεστε όμως τι αηδιαστικό συνόδευε το πιάτο σε εστιατόριο της Λευκωσίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μοιάζει με ένα άψογο burger! Δεν φαντάζεστε όμως τι αηδιαστικό συνόδευε το πιάτο σε εστιατόριο της Λευκωσίας – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Άλλο να συμβαίνει σε τριτοκοσμικό εστιατόριο και άλλο να…»

Είναι από τις άτυχες στιγμές ενός εστιατορίου, να προσφέρεται ένα υπέροχο από άποψη εικόνας ή γεύσης πιάτο και μέσα σ’ αυτό, ανάμεσα στα χόρτα, να «ξεπροβάλλει» ένα …έντομο!

Αυτό συνέβη σε ένα πελάτη, ο οποίος επισκέφθηκε γνωστό εστιατόριο στη Λευκωσία, όπου μαζί με το burger, στο πιάτο του υπήρχε μια κάμπια.

Ο πελάτης στον οποίο έτυχε αυτό το άτυχο γεγονός, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία από το πιάτο, ως αποδεικτικό στοιχείο, ενώ υποστήριξε μάλιστα πως η υπεύθυνη του εστιατορίου, όταν την αναφέρθηκε το γεγονός, δεν αντιμετώπισε με την αρμόζουσα προσοχή το όλο θέμα, λέγοντας στον πελάτη, «καλά δεν είναι κάτι, συμβαίνει να είναι μέσα στα χόρτα».

Η κάμπια είναι στο κάτω μέρος της φωτογραφίας 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Πρόεδρος για Δρουσιώτη και απειλές κατά Κληρίδη - «Οποιοσδήποτε δέχεται απειλές να αποτείνεται στις Αρχές»

Έκανε σκέψεις για το πώς θα κινηθεί η Κυβέρνηση σε σχέση με τις καταγγελίες Μακάριου Δρουσιώτη και θα εισηγηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο να ληφθούν συγκεκριμένες αποφάσεις, δήλωσε, την Τετάρτη το πρωί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων στο πλαίσιο του 16ου Nicosia Economic Congress. Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όποιος δέχεται απειλή για τη ζωή του πρέπει να απευθυνθεί στις αρμόδιες αρχές.

BEST OF TOTHEMAONLINE