Άγριος καβγάς ανάμεσα σε πόρνες και μεθυσμένους – Έφαγαν το ξύλο της ζωής τους οι τουρίστες! VIDEO

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε πόρνες και μεθυσμένους – Έφαγαν το ξύλο της ζωής τους οι τουρίστες! VIDEO

Όταν ξεκίνησαν καβγά έξω από μπαρ σε δρόμο με «κόκκινα φανάρια» οι πόρνες άρχισαν τις κλωτσιές και τα χαστούκια...

Άγριο ξύλο από πόρνες έφαγε μια ομάδα μεθυσμένων Αράβων τουριστών που ξεκίνησε καβγά σε δρόμο με «κόκκινα φανάρια».

Στο βίντεο φαίνεται η αγριότητα με την οποία αντέδρασαν οι γυναίκες που άρχισαν στις κλωτσιές και στα χαστούκια τους Άραβες στην πόλη Πατάγια της Ταϊλάνδης.

Οι Άραβες φέρονται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πριν να ξεκινήσουν τον μεταξύ τους καβγά.

Το εντυπωσιακό είναι ότι θεατές του περιστατικού ήταν αστυνομικοί που παρακολουθούσαν αμέτοχοι όσα εξελίσσονταν μπροστά στα μάτια τους.

Η τοπική αστυνομία ανακοίνωσε, δε, ότι δεν προχώρησε σε καμία σύλληψη.

Από Protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE