Η Κομισιόν μειώνει στο 2% την πρόβλεψή της για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

Η Κομισιόν μειώνει στο 2% την πρόβλεψή της για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας

Οι ανακοινώσεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα.

Στο 2% από την προηγούμενη του 2,7% θα υποβαθμίσει τις εκτιμήσεις για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας η Κομισιόν φέτος.

Όπως αναφέρει Ευρωπαίος αξιωματούχος στο Reuters, η πτωτική αναθεώρηση των εκτιμήσεων για την ελληνική ανάπτυξη, αποδίδεται κυρίως στην αβεβαιότητα που προκάλεσε η καθυστέρηση της ολοκλήρωσης της αξιολόγησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE