Αυτή είναι η 21χρονη κούκλα Κύπρια που μάγεψε τους κριτές του X- Factor! Θα φτάσει πολύ μακριά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αυτή είναι η 21χρονη κούκλα Κύπρια που μάγεψε τους κριτές του X- Factor! Θα φτάσει πολύ μακριά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η παράδοση με τους πολύ καλούς τραγουδιστές που βγάζει η Κύπρος συνεχίζεται και στο X-Factor. Μια 21χρονη από τη Λεμεσό που αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια κατάφερε να «μαγέψει» τους κριτές.

Ο λόγος για την 21χρονη Λεμεσιανή Μαρκέλλα Χατζημιτσή η οποία στάθηκε μπροστά από την κριτική επιτροπή κλέβοντας τις εντυπώσεις με την ερμηνείας της κερδίζοντας παράλληλα και το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Η νεαρή τραγουδίστρια σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει σπουδάσει Popular music Performnace στο Μαντσεστερ ενώ εργάζεται ως καθηγήτρια φωνητικής σε ωδείο στη Λεμεσό. Παράλληλα κάνει επιλεγμένες εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και μπουάτ ενώ εμφανίζεται και σε πολύ γνωστό πολυτελέστατο ξενοδοχείο στην Πάφο.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η όμορφη Μαρκέλλα πέραν από μια πολύ καλή φωνή διαθέτει και όλο το «πακέτο» για να κάνει καριέρα στη μουσική και είμαστε σίγουροι πως αυτό το κορίτσι θα φτάσει πολύ μακριά.

Image may contain: 1 person, close-up

Image may contain: 1 person, standing, ocean, outdoor, nature and water

Image may contain: 1 person, car and outdoor

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.