ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ:: «Καμαρώστε τον Σούμαχερ της Λευκωσίας από το Νικητάρι» - Σχόλιο για τον Χ. Ανδρέου από πρώην κατηγορούμενη

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓ. ΝΑΠΑΣ:: «Καμαρώστε τον Σούμαχερ της Λευκωσίας από το Νικητάρι» - Σχόλιο για τον Χ. Ανδρέου από πρώην κατηγορούμενη

Οι καταθέσεις του 33χρονου Χαράλαμπου Ανδρέου για το άγριο φονικό της Αγίας Νάπας (23/06/2016) που είναι αντικείμενο εξέτασης από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου, δεν μένουν αασχολίαστες...

Ως γνωστόν, ο πρώην έκτακτος αγροπυροσβέστης είναι ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση και έχει εισέλθει σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Μοιραία, τα όσα λέει μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Η επιστολή της Σοφίας Γρηγορίου στον δικηγόρο της – «Σε ευχαριστώ… με γλίτωσες από τα ισόβια» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το αξιοπερίεργο στην προκειμένη είναι ότι έγιναν αντικείμενο σχολιασμού και από πρώην κατηγορούμενη και καταδικασθείσα για την υπόθεση.

Ο λόγος για τη Σοφία Γρηγορίου που ήταν η σύντροφος του Μάριου Χριστοδούλου, άλλως «Μπένη» και καταδικάστηκε για συνέργεια σε μικρό βαθμό από το Δικαστήριο (εξέτισε την ποινή της από το Πάσχα).

Η Γρηγορίου, λοιπόν, σε ανάρτηση του ThemaOnline για μια εκ των καταθέσεων του Πάμπου Ανδρέου, τον σχολιάζει υποτιμητικά: «Ο Σούμαχερ της Λευκωσίας. Σπουδαίος, καμαρώστε τον. Όνομα και μη χωριό ο Ανδρέου. Ραλίστας στο επάγγελμα και εγκληματίας από το χωριό Νικητάρι. Μόνο στην Κύπρο γίνονται τούτα».

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Έβαλε και τη γυναίκα του (σ.σ. Σώτια Νεοφύτου) και τους φίλους του στην φυλακή. Επίστευκε εννά γλυτώσει».

Σημειώνεται πως ο Ανδρέου συμμετείχε σε ερασιτεχνικούς αγώνες ταχύτητας και είχε διακρίσεις. Παραδέχθηκε ότι ήταν ο οδηγός με το οποίο μετακινούνται οι εκτελεστές, ενώ ανέφερε πως συμμετείχε στον φόνο για 30.000 ευρώ, προκειμένου να αγοράσει ένα BMW – X3.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE