ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντώνης Δημητρίου: «Να μην διασύρονται άνθρωποι πριν δικαστούν από αρμόδιο δικαστήριο» - VIDEO

Αντώνης Δημητρίου: «Να μην διασύρονται άνθρωποι πριν δικαστούν από αρμόδιο δικαστήριο» - VIDEO

Να σταματήσει η «ανθρωποφαγία» εις βάρος του Υπαρχηγού της Αστυνομίας Αντρέα Κυριάκου ζήτησε ο δικηγόρος του Αντώνης Δημητρίου.

Σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στη μεσημβρινή εκπομπή του ΡΙΚ την Παρασκευή 5/5, ο δικηγόρος του Υπαρχηγού της Αστυνομίας, Αντώνης Δημητρίου, ανέφερε πως «ο καθένας από εμάς είναι αθώος πριν να καταδικαστεί από αρμόδιο δικαστήριο».

Ο δικηγόρος του Υπαρχηγού ανέφερε πως δεν πρέπει να διεξάγονται λαϊκές δίκες εναντίων κάποιου ανθρώπου προτού καν κληθεί να παρουσιαστεί ενώπιον του δικαστηρίου. 

Ο δικηγόρος του Αντρέα Κυριάκου, είπε πως δεν πρέπει να διασύρονται τα ονόματα ανθρώπων πριν καν δικαστούν, ενώ τόνισε πως ο Υπαρχηγός είναι αθώος «μέχρι να το αποφασίσει το δικαστήριο και όχι κάποιος άλλος».

«Το μόνο που έχω να πω και με ξενίζει είναι πως τέσσερις άνθρωποι εκτελέστηκαν στην μέση της πλατείας και ο μόνος που φταίει είναι ο υπαρχηγός της Αστυνομίας γιατί κάποιο έγγραφο βρέθηκε στα χέρια κάποιου δημοσιογράφου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Δημητρίου. 

Όσον αφορά την απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα, ο κύριος Δημητρίου είπε πως είναι σεβαστή και πως θα αντιμετωπίσουν την δικαιοσύνη, καθώς έχουν εμπιστοσύνη σε αυτή. «Ό,τι αποφασιστεί θα το σεβαστούμε», είπε ο νομικός εκπρόσωπος του κύριου Κυριάκου.

Ο κύριος Δημητρίου επιβεβαίωσε πως ο Υπαρχηγός της Αστυνομίας κατηγορήθηκε γραπτώς, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει κάτι. «Πρέπει να πάρει κατηγορητήριο για να εμφανιστεί ενόπιων δικαστηρίου», ανέφερε ο νομικός εκπρόσωπος του Υπαρχηγού, ενώ κληθείς να απαντήσει εάν υπάρχει περίπτωση να μην προχωρήσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες, ο δικηγόρος του κυρίου Κυριάκου δήλωσε πως «εξαρτάται από τον Γενικό Εισαγγελέα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Από πού μας ήρθαν οι τουρίστες τον Μάιο και πόσοι Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό

Πισίνες: Αυτοί είναι οι συχνότεροι τύποι λοιμώξεων – Τα συμπτώματα, οι συμβουλές και το…βρεγμένο μαγιό – Ειδικός στο «T»

Σοβαρό τροχαίο Αγία Νάπα: Δεν φορούσε κράνος ο 21χρονος μοτοσικλετιστής - Η κατάσταση της υγείας του

Απόπειρα φόνου εναντίον αστυνομικού: Διάταγμα οκταήμερης κράτησης για τον 40χρονο



Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Απειλές Χεζμπολάχ: Τέσσερις πιθανοί στόχοι στην Κύπρο - Η χαρτογράφηση από αναλυτές

Μπορεί τα ΜΜΕ στο Λίβανο να αναφέρουν ότι ο ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, δεν απείλησε την Κύπρο αλλά την προειδοποίησε , ωστόσο αναλυτές προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα χαρτογραφώντας το ενδεχόμενο υλοποίησης όσων δήλωσε, αναφέροντας τέσσερις πιθανούς στόχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top