Οι Ανορθωσιάτες δεν ξέχασαν τον «μαχητή» Ανδρέα Αλεξίου - Πήραν το πρωτάθλημα στο μνήμα του – «Λεβέντη μου δικό σου» - ΦΩΤΟ

Οι Ανορθωσιάτες δεν ξέχασαν τον «μαχητή» Ανδρέα Αλεξίου - Πήραν το πρωτάθλημα στο μνήμα του – «Λεβέντη μου δικό σου» - ΦΩΤΟ

Έφυγε πρόωρα και άδικα. Ήταν μόλις 17 ετών με όνειρα που δεν πραγματοποίησε ποτέ.

Μια άτυχη στιγμή; Η κακή η ώρα; Απερισκεψία; Όλα μαζί; Ο Ανδρέας Αλεξίου, φανατικός φίλαθλος της Ανόρθωσης, άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο το βράδυ του Σαββάτου (25/2/2017).

Τρεις μήνες μετά οι Ανορθωσιάτες δεν το ξέχασαν. Πήγαν στην τελευταία του κατοικία του. Ήθελαν κάτι να του πουν. Ήθελαν να του δώσουν κάτι που αν ζούσε σίγουρα θα τον χαροποιούσε. Ένα τρόπαιο. Το τρόπαιο που κατέκτησε η ομάδα τους στο φούτσαλ και στέφθηκε πρωταθλήτρια.

Η εικόνα και η αφιέρωση ανατριχιαστική: «Λεβέντη μου δικό σου» .

Δείτε τη συγκινητική φωτογραφία: 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE