ΛΕΜΕΣΟΣ: Επίθεση στα γραφεία του ΕΛΑΜ – Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το «βομβαρδισμένο» τοπίο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επίθεση στα γραφεία του ΕΛΑΜ – Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ από το «βομβαρδισμένο» τοπίο

Επίθεση κατά των γραφείων του ΕΛΑΜ στη Λεμεσό διενεργήθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου (6/5).

Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή και διενεργεί έρευνες.  

Ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΕΛΑΜ αναφέρει ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο "καταδικάζει μετά βδελυγμίας και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκαν τα πολιτικά του γραφεία στη Λεμεσό. Το μίσος που καλλιεργούν κάποιοι εις βάρος του Κινήματος και των μελών μας, μετατράπηκε σήμερα σε πράξη. Δυστυχώς πέραν από τους φυσικούς αυτουργούς υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί, οι οποίοι φέρουν ακέραια την ευθύνη".

Το ΕΛΑΜ καλεί τα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν την αποψινή επίθεση και ζητά τάχιστα τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

"Σύσσωμος ο λαός θα πρέπει να απομονώσει τέτοιου είδους εγκληματικές, απαράδεκτες και αποτρόπαιες πράξεις που πλήττουν την πατρίδα μας. Οι τρομοκρατικές ενέργειες ΔΕΝ πρόκειται να φιμώσουν το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο", καταλήγει η ανακοίνωση.

ToThemaOnline/ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Αθήνα και μετά Βερολίνο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Ουσιαστικής σημασίας η Σύνοδος»

Πάει Αθήνα και μετά Βερολίνο ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Ουσιαστικής σημασίας η Σύνοδος»

Στην Αθήνα, μεταβαίνει αύριο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την πλειονότητα του Υπουργικού Συμβουλίου για την 3η Διακυβερνητική Σύνοδο ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE