ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Φωτιά σε όχημα πολυτελείας – Εκκενώθηκε η πολυκατοικία πριν την άφιξη της πυροσβεστικής

ΛΑΚΑΤΑΜΙΑ: Φωτιά σε όχημα πολυτελείας – Εκκενώθηκε η πολυκατοικία πριν την άφιξη της πυροσβεστικής

Φωτιά ξέσπασε σε όχημα πολυτελείας τα ξημερώματα της Κυριακής (7/5) σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λακατάμια.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική:

«Η ώρα 04:51 μ.μ λήφθηκε  κλήση για πυρκαγιά  σε όχημα στο ισόγειο στεγασμένο χώρο στάθμευσης τετραώροφής πολυκατοικίας στην οδό Προφήτη Ηλία στη Λακατάμια.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λακατάμιας με 2 οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 05:29. 

Από την πυρκαγιά το όχημα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Από την πυρκαγιά και την θερμότητα εκτεταμένες ζημιές έπαθε και δεύτερο όχημα κυρίως στην πλευρά του συνοδηγού. Ελαφρότερες ζημιές έπαθε και τρίτο όχημα στην πλευρά του συνοδηγού.

Από την πυρκαγιά και τους καπνούς ζημιά έπαθε και η τοιχοποιία του χώρου στάθμευσης και της πολυκατοικίας.

 Οι ένοικοι της πολυκατοικίας δεν κινδύνεψαν καθότι εγκατέλειψαν τα διαμερίσματα πριν την άφιξη της Πυροσβεστική Υπηρεσίας.

 Έγινε εξαερισμός σ’ένα διαμέρισμα του 1ου ορόφου που επηρεάστηκε από τους καπνούς. 

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν τυλικτήρες νερού και αριθμός αναπνευστικών συσκευών».

Σύμφωνα με πληροφορίες μας πρόκειται για εμπρησμό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Δεν επηρεάζονται από Δεκαπενταύγουστο οι δράσεις για πυρόπληκτους - Συνεχίζονται εντατικά

Οι δράσεις όλων των κυβερνητικών υπηρεσιών συνεχίζονται κανονικά και την ερχόμενη βδομάδα και δεν θα επηρεαστούν από την αργία του Δεκαπενταυγούστου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Χαράλαμπος Χριστοφίνας, σημειώνοντας ότι όλες οι υπηρεσίες συνεχίζουν με τον ίδιο ρυθμό το έργο τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE