Πρόεδρος Αναστασιάδης: «Θλίψη διότι ο Έιντε υιοθετεί θέσεις της μιας πλευράς»

Πρόεδρος Αναστασιάδης: «Θλίψη διότι ο Έιντε υιοθετεί θέσεις της μιας πλευράς»

Θλίψη γα το γεγονός ότι ο Ειδικός Σύμβουλος του ΓΓ του ΟΗΕ Έσπεν Μπαρθ Έιντε, χωρίς να ακούσει ή να μεταφέρει πρώτα και πάνω από όλα θέσεις, τείνει να υιοθετήσει θέσεις που εκφράζονται από τη μια πλευρά, εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, σημειώνοντας ότι με δηλώσεις ή εκφοβισμούς επιτυγχάνονται τα αντίθετα αποτελέσματα.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης προέβη σε δηλώσεις στο περιθώριο φιλανθρωπικού αγώνα καλαθόσφαιρας, στη Λευκωσία και κλήθηκε να σχολιάσει δήλωση του κ. Έιντε ότι συμφωνεί με την πρόταση του Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί όπως ο ίδιος μεταφέρει γεφυρωτικές προτάσεις, αλλά πρέπει και οι δύο ηγέτες να το ζητήσουν.

«Κατ` επανάληψη είχαμε πει ότι είναι κυπριακής ιδιοκτησίας, ότι δεν θέλουμε την επιδιαιτησία - αυτή ήταν μια συμφωνία - ότι δεν θέλουμε χρονοδιαγράμματα και ακούω συνεχώς να επισείεται αυτός ο κίνδυνος που μπορεί να προκύψει αν παραταθεί», είπε.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι θέλει να συνειδητοποιήσει κάτι «ο φίλος Έσπεν Έιντε», «ότι με δηλώσεις ή εκφοβισμούς επιτυγχάνονται τα αντίθετα αποτελέσματα». «Όσο λιγότερα λέγονται, ιδιαίτερα από πλευράς του, τόσο το καλύτερο», είπε.

ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Χριστοδουλίδης για ΑΤΑ: «Δεν υπάρχει καμιά διγλωσσία της Κυβέρνησης» - «Χωρίς διάλογο δεν μπορεί να βρεθεί λύση»

Είμαστε εδώ για να μεταρρυθμίσουμε το κράτος με ένα και μοναδικό στόχο: να εξυπηρετήσουμε τους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE