«Παραμύθι… Αλλιώς»: Κατάφερε να ενθουσιάσει τον κόσμο;

«Παραμύθι… Αλλιώς»: Κατάφερε να ενθουσιάσει τον κόσμο;

Όπως λέει και μια κυπριακή λαϊκή ρήση «Άργησε να ρθει αλλά ήρθε καλό πράμα»...

Σάρωσε σε τηλεθέαση το Παραμύθι… Αλλιώς στον ALPHA Κύπρου. Καθήλωσε τους Κύπριους τηλεθεατές η συμπαραγωγή του ALPHA Ελλάδας και ALPHA Κύπρου «Παραμύθι… Αλλιώς», την οποία υπογράφει ο γνωστός σεναριογράφος – ηθοποιός Λώρης Λοϊζίδης. 

Η μεσαιωνική κωμωδία «Παραμύθι… Αλλιώς» έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 21.15 το βράδυ, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει έναντι στον ανταγωνισμό, τόσο σε γενική τηλεθέαση, όσο και στα δυναμικά κοινά.

Σύμφωνα πάντοτε με τα στοιχεία της AGB Nielsen, η σειρά του Λώρη Λοϊζίδη, σημείωσε μέσο μερίδιο τηλεθέασης 29% στο σύνολο του Πληθυσμού πετυχαίνοντας παράλληλα ιδιαίτερα ψηλά ποσοστά στα δυναμικά κοινά.

Συγκεκριμένα, στις ηλικίες 18-44 το μέσο μερίδιο τηλεθέασης της σειράς ήταν 40,3% φτάνοντας μέχρι και 46,5%. Στους άνδρες 25-44 ο Μέσος Όρος ήταν 48,5% φτάνοντας εκπληκτικό το 56.5%. Σε ότι αφορά το ποσοστό τηλεθέασης της ημέρας, ο ALPHA Κύπρου σε σύνολο πληθυσμού, κατέγραψε 15,7% και 22,5% στα δυναμικά κοινά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Το Κυπριακό αποτελεί ευκαιρία για ΗΕ-ΕΕ να αναδείξουν μοντέλο συνεργασίας

ΠτΔ: Το Κυπριακό αποτελεί ευκαιρία για ΗΕ-ΕΕ να αναδείξουν μοντέλο συνεργασίας

Το Κυπριακό αποτελεί ευκαιρία για τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσα από τη συνεργασία τους, να αναδείξουν «ένα αποτελεσματικό μοντέλο συνεργασίας» σε αυτή τη γεμάτη προκλήσεις συγκυρία, ανέφερε, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από έγκυρες πηγές, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την παρέμβασή του στο γεύμα των 27 ηγετών της ΕΕ με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.