ΚΟΖΑΝΗ: 89χρονος πρόσφερε 50 ευρώ σε 14χρονο για να κάνει σεξ μαζί του

ΚΟΖΑΝΗ: 89χρονος πρόσφερε 50 ευρώ σε 14χρονο για να κάνει σεξ μαζί του

Ενας 89χρονος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και της Ασφάλειας Κοζάνης για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και απόπειρα αποπλάνησης παιδιών.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας14χρονος ημεδαπός κατήγγειλε στο Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης ότι 89χρονος προσέβαλε με λόγο τη γενετήσια αξιοπρέπειά του και αποπειράθηκε να τον αποπλανήσει.

Αναζητηθείς ο 89χρονος εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο ηλικιωμένος άντρας πλησίασε τον 14χρονο και του πρότεινε να του δώσει 50 ευρώ προκειμένου ο νεαρός να έρθει μαζί του στο διαμέρισμά του και να προβούν σε σεξουαλική πράξη.

Ο νεαρός αρνήθηκε και αμέσως κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία.

Την Τρίτη (9/5) ο 89χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία, με τον εισαγγελέα να αποφασίζει πως ο 89χρονος δεν κρίνεται προφυλακιστέος.

Από Imerisia.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE